Öröm, ha segíthetünk

A tavasz folyamán a Róbert Magánkórházban újra felfrissítettük a fekvő részlegünk szobáit, többek között új ágyneműkészlet szolgálja pácienseink kényelmét. A lecserélt készletet civil szervezeteknek ajánlottuk fel és szállítottuk el.

A jó állapotban lévő ágyneműink java részét, paplanokat, lepedőket, párnákat a mélyszegénységben lévő gyermekek esélyegyenlőségért, társadalmi integrációért küzdő Igazgyöngy Alapítványnak ajándékoztuk. A civil szervezet Európa tíz legszegényebb régiójának egyikében, az Észak-alföldi régióban működik, tevékenysége kiemelkedő.  

„Nagyon örültünk, hogy a Róbert Magánkórház segítette esélyteremtő munkánkat. Az pedig, hogy el is juttatták hozzánk, külön segítséget jelentett. Ahogy megérkezett, még aznap ki is osztottuk a családoknak Toldon. Köszönjük szépen, hogy ránk gondoltak” – írták facebookon az Igazgyöngy Alapítvány munkatársai.

Öröm számunkra nemes célt és profi, önfeláldozó segítőket támogatni. Öröm olyan szervezetnek segíteni, amely támogatások révén, sokszor önfeláldozó munkával segít elesett, hátrányos helyzetű gyermekeken.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Figazgyongyalapitvany.hu%2Fposts%2F2448567041840191&width=500" width="500" height="728" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

 


A lecserélt ágyneműk másik részével egy kutyamentő szervezetet segítettük, ahol örömmel, a négylábúak pedig boldog farokcsóválással fogadták szállítmányunkat.