...sietve vettem egy másik tesztet ami bizony határozottan kimutatta a második csíkot! :)

Kedves Fülöp Doktor és a Robért Károly Klinika csapata!

2018 januárjában jelentkeztünk párommal meddőségi kivizsgálásra a klinikán! Tudtuk hogy a lehető legjobb helyet választottuk, hiszen 2012-ben Dr. Fülöp István endometriozissal műtött és  a műtét után sikerült spontán teherbe esni! 3 és fél év után párommal ügy döntöttünk szeretnénk meg egy gyereket és másfél év sikertelen próbálkozás után jelentkeztünk meddőségi kivizsgálásra! A vizsgálatok alapján kiderült hogy a bal petefészekben 3 darab endometrikus ciszta található és ráadásul nálam inzullinrezisztenciát állapítottak meg! Páromnak a leletei teljesen jók voltak!

Az endokrinológus Dr. Szigeti Sándor ajánlására nekifogtam az inzulinrezisztens étrend betartásanak és gyógyszeres kezelést is kaptam. 2 hónap leforgása alatt 8 kilót fogytam és helyreállt az inzulinszintem és a menstruációm is kezdett rendszereződni! A kontrollvizsgálaton az endokrinológus megadta a startot a lombikra. Június 13-án  Dr. Fülöp Istvánnal megbeszéltük hogy a júliusi menzesznél, ami július 5-re várható, egyeztetünk időpontot július 25-e körülre, a lombik program elkezdésére!

Örömmel jöttünk haza és végre láttunk esélyt arra hogy babánk lehessen! Alig vártam a július elejét hogy végre meglegyen az időpont amikor hozzáfoghatunk a programnak! Július 4-én egész nap fura émelygős napom volt és már 2 hete iszonyú mellfeszülés gyötört és én csak a várva várt menzeszre tudtam gondolni, biztos annak a tünetei! 4-én este viszont volt egy tesztem itthon és gondoltam megcsinálom. Akkor nem is hittem a szememnek, halványan megjelent a második csík! Mivel halványnak tűnt ezért úgy gondoltam csak én képzelődöm! Reggel sietve vettem egy másik tesztet ami bizony határozottan kimutatta a második csíkot! Most tartok a terhességem 13. hetében és csak most mertem ezt megírni, mivel volt egy hematomám a 11. héten, de hála Istennek a baba is jól van és a hematoma is lassan kiürült!  Köszönettel tartozom Dr. Fülöp Istvánnak és a Róbert Károly Magánkórház összes dolgozójának, hogy újabb kis csodát hordhatok a szívem alatt! További sikeres munkát kívánok és még sok sok kitartást a munkájuk végzéséhez!

Tisztelettel

Emese

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek