Szülés után 3 héttel később mehettünk haza először, Nimród ekkor már stabil volt :)

Tisztelt Róbert Kórház!

Évek óta a Magánklinika egyik állandó ügyfele vagyok.

Azért írok most Önöknek – remélve a Vezetőséghez is eljut a levelem – mert szeretném itt is kifejezni hálámat!

2018. július 16-án azonnali császármetszéssel megszületett első gyermekünk, Nimród, aki nem kis meglepetésünkre 1900 grammal született. Igaz, Dr. Tekse István a terhesgondozás ideje alatt is kifogástalan munkát végzett, akárcsak a császármetszést végző Dr. Tsehai Nega, mégis váratlanul ért mindannyiunkat a kisfiúnk születési súlya.

Inkubátorban helyezték Őt el és már az első napon beszélt velünk Dr. Kovács Éva, – akit kiemelten szeretnék megemlíteni – hogy nagyon fog figyelni Nimródra, hisz kritikus az első 3 nap. Amennyiben valami komplikáció/baj merülne fel, akkor azonnali elszállítással fog reagálni, a legjobb ellátás érdekében. 

Bevallom, riasztóak voltak ezek a mondatai és értetlenül hallgattuk az elővezetését, hisz minden rendben volt Nimróddal.

A második napon kék fény alá helyezték, majd harmadik napon Dr. Kovács Éva reggel Nimródnál fertőzés jeleit vett észre, így mégis bekövetkezett az, amire nem számítottunk. 

A pánik, félelem, kétségbeesés uralkodott el rajtunk friss újdonsült szülőként, nem értettük, mi történik… csak sodródtunk. Emlékszem, hogy nem tudtam megjegyezni a kórház nevét, címét, ahova átszállították a kisfiúnkat, a Doktornő készségesen mondta el azt is legalább 20-szor.

Leszervezte a gyors és biztonságos átszállítást, egy koraszülött inkubátoros mentő vitte el Nimródot aznap.

Az intenzív osztályon és a későbbi csecsemő osztályon való eltöltött idő alatt szerzett tapasztalásunk megerősített abban, hogy Dr. Kovács Éva a lehető legjobbkor és a lehető leggyorsabban reagált a hirtelen felmerült problémára Nimródnál! Hiszem azt -és ezúton itt is szeretném Neki megköszönni-, hogy szakmai felkészültsége és gyors döntéshozatala miatt tudott Nimród hamar meggyógyulni, maradandó károsodás, szövődmény nélkül. Minden perc számított, mint utólag ezt mi is megtudtuk. 

Szülés után 3 héttel később mehettünk haza először, Nimród ekkor már stabil volt.😊 Gyógyszeres kezelését még otthon folytattuk, majd visszamentünk a kezelését szabályzó intézetbe a gyógyszerek leállítása végett. Összességében a 6. héten mondták ki, hogy makk egészséges és szövődmény mentes a gyógyulása! 🙂 

Mára már Nimród egy 2,5 hónapos 5000 grammos, nagyon kiegyensúlyozott, boldog baba😊 mi pedig boldog szülei vagyunk!

Köszönjük ezúton is Dr. Kovács Évának a szakmai felkészültségét és munkáját, valamint azt, hogy a Magánklinika elhagyása után is lekövette Nimród kezelését, sorsának alakulását. Megtisztelő figyelmet kaptunk.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek