Babamozi - 5D ultrahang vizsgálat

Az 5D a szülők számára az igazi „találkozás” babájukkal. Az 5D képalkotásban finomabb felbontású 3 dimenziós képek készíthetők, akár valós időben (real time), és realisztikus színvilágban, változtatható virtuális fénybeesési szöggel. A 3D képalkotási technikával orvosi szempontból minden eddiginél pontosabban tudjuk megítélni a magzat fejlődését, a terhesgondozás során még precízebb méréseket végezhetünk, az eddigi nehezen elvégezhető mérési műveleteket ez a technika leegyszerűsíti és felgyorsítja. A realisztikus, térbeli ábrázolás közelebb tudjuk hozni a szülőket a magzatukhoz.

5D babamozit a diagnosztikai vizsgálatokon túl tudják igényelni laborjainkban, ahol kiválóan képzett szonográfusaink végzik, sok örömteli pillanatot okozva a szülőknek. Azonban tudni érdemes, hogy az igazán jól sikerült képek akkor készülnek, ha jó a magzat fekvése, elegendő a magzatvíz, és jól mutatja magát a megfelelő nagyságú magzat.

A vizsgálat ideális időpontja: 25-32. hét között. A legjobban sikerült képeket e-mailben elküldjük, kiváló minőségű (100 év színgarancia!) képeket nyomtatunk, a felvételeket digitálisan rögzítjük, melyek védett fájlként letölthetők a szerverünkről.

Az 5D babamozi folyamata

Elsőként a magzat életjeleit, általános állapotát térképezi fel a vizsgáló orvos. Ilyen például a magzatvíz és a szívritmus ellenőrzése is. Ezután következik a szülők által leginkább várt és legérdekesebb rész: a vizsgáló megkeresi a lehető legjobb képet és pozíciót a babamozizáshoz. A vizsgálat ideje nem tart tovább, mint a korábban ismertetett 2D, 3D vagy 4D típusú ellenőrzések, mindösszesen 15-20 perc.

A végeredményt a leendő szülők megkapják e-mailen, letölthető videó fájlként, de kérésre hazavihetik pendrive-on vagy nyomtatott kép formájában. A vizsgálat legoptimálisabb ideje a 25. és a 32. hét között van. Az 5D babamozi nem helyettesíti a genetikai és egyéb ultrahangos vizsgálatokat, javarészt a szülőnek nyújt hatalmas élményt, és általában szonográfus végzi, nem orvos.

Munkatársak