COVID-19 PCR vizsgálat - helyszíni tesztelés

c19-pcr-teszt


Mikor csináltassunk koronavírus PCR vizsgálatot?

Heveny tünetek megjelenésekor (láz, elesett általános állapot, izomfájdalom, nagyfokú erőtlenség, köhögés, fulladás) sürgősen értesíteni kell a háziorvost telefonon, aki az érvényes eljárási rend szerint intézkedik a beteg további ellátásáról; ekkor PCR vizsgálat elvégzésére van szükség.

Ha a panaszok kezdete után 8-14 nappal kerül sor vizsgálatra, akkor először PCR vizsgálatot, majd ha az negatív, akkor szerológiai vizsgálatot érdemes végezni.

19 500 Ft
 A PCR vizsgálat igénybevételének folyamata
1. Kérjük, vásárolja meg PCR vizsgálatunkat webshopunkban! (Az időpontok elérhetőségéről call centerünkben érdeklődhet a +36 1 444 5151-es telefonszámon.)
2. A vásárlás után, kérjük foglaljon időpontot online vagy call centerünkben a +36 1 444 5151-es telefonszámon. Online foglalás
Online foglalás esetén válasszon alábbi helyszíneink közül, illetve a "kuponkód" mezőbe kérjük, írja be az utalvány számát.

3. A megadott időpontban jöjjön el a választott helyszínre, hogy elvégezhessük a koronavírus gyorstesztet. Kérjük, hozza magával megvásárolt utalványát kinyomtatva vagy telefonkészülékén digitálisan és a vásárlás után emailben kapott tájékoztatót kitöltve. A vizsgálatra egyedül érkezzen, 18 éven aluliakkal egy kísérő érkezhet. Rendelőnkben egyszerre csak egy személy tartózkodhat, így kérjük kint várakozzon, ha előbb megérkezik.

Helyszín:

1097 Budapest, Pápay István utca 3.

 
 

Hogyan történik a vizsgálat?

A vizsgálathoz a szájnyálkahártyáról és az orrnyálkahártyáról egy vattapálcával kell törletet venni. Ez mindössze 2x2 másodperc, amely fájdalmatlan beavatkozás. A mintát ezt követően laborvizsgálatra küldjük és az eredményt 24-48 óra elteltével kapjuk meg. Erről az ügyfelet emailben értesítjük, ezért fontos, hogy az adategyeztetésnél az az email cím legyen megadva, amelyre az eredményt várják.

A páciensnek a mintavétel előtt 4-6 órával sem enni, sem inni, sem fogat mosni, sem dohányozni nem szabad. Ezért ehetőleg minél korábban az ébredés után tanácsos elvégezni. A mintavétel során a pácienst először arra kérjük, hogy zárt száj mellett három kisebb köhögést végezzen vagy krákogjon, majd ezt követően nyitott szájjal a garat mindkét oldaláról - a mintavevő pálcával - mintát nyerünk

További részletek »

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek