Dr. Ábrahám Szabolcs Dr. Ábrahám Szabolcs Gasztroenterológia, sebészet

Dr. Ábrahám Szabolcs

Dr. Ábrahám Szabolcs

Gasztroenterológia, sebészet

Dr. Ábrahám Szabolcs vagyok, az SZTE ÁOK Sebészeti Klinika osztályvezető egyetemi adjunktusa. Klinikai munkámat nemcsak sebészként, hanem gasztroenterológusként is végzem. Fő klinikai és kutatási érdeklődésem a tápcsatorna kórállapotai, azon belül is leginkább a vastagbél és végbél jó és rosszindulatú betegségei foglalkoztatnak.  Az ilyen jellegű megbetegedések kapcsán sebészként nélkülözhetetlennek tartom a komplex szemléletet. Ezért is fontos számomra az endoszkópos vizsgálat adta lehetőség, mely segítségével széles rálátásom nyílik a betegre és a tápcsatornát érintő betegségekre egyaránt, akár a diagnosztikában akár a gasztroentrológiai és sebészi kezelésben egyaránt.

Orvosi tanulmányaimat az SZTE ÁOK-n végeztem, diplomámat 2003-ban szereztem cum laude minősítéssel. Általános sebészeti szakvizsgát 2009-ban, gasztroenterológia szakvizsgát 2013-ban teljesítettem, mindkettőt kiváló minősítéssel.  PhD tudományos fokozatot 2010-ben szereztem, szintén kiváló minősítéssel. Elmúlt években számos európai tanulmányúton (Amsterdam, Glasgow, Linz, Istambul, St Gallen, etc.) valamint hazai és nemzetközi kongresszuson vettem részt.  

2003-2009 között klinikai orvos, 2009-2015 között egyetemi tanársegéd, majd 2015 óta egyetemi adjunktusi pozícióban végzem a klinikai munkámat, 2016 óta osztályvezetőként. Ügyeletvezetőként 2014 óta veszek részt az ügyelet munkájában, valamint éveket töltöttem el endoszkópos ügyeletesként az 1. sz Belgyógyászati Klinika berkein belül.

Vezetőségi tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak valamint a Magyar Sebész Társaság Coloproctológiai Szekciójának.

Mostani és leendő betegeim számára endoscopos és gasztroenterológiai rendelésemen -  a konzultáción és kezelés egyeztetését  túlmenően - lehetőség van a tápcsatorna endoszkópos vizsgálataira akár altatásban is. Várom Önöket szeretettel, forduljanak hozzám bizalommal!

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek