Dr. Balogh Beáta Katalin

Foglalkozás-egészségügy
Teljes bemutatkozás

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1997-ben diplomáztam, majd azt követően férjhez mentem és Kaposvárra költöztünk. A férjem ekkor szerezte meg a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen a doktori fokozatát, és ezután Dombóvárhoz közeli agrár egyetemet kerestünk, ahol folytathatta kutatói és oktatói munkáját. Így esett a választás Kaposvárra, és azóta is itt élünk. Az évek során született négy gyermekünk, három fiú és egy leány.

Mindig is háziorvos szerettem volna lenni, mert ott a gyerekektől az idősekig több korosztállyal foglalkozhatok. Nagyon szeretek az emberekkel beszélgetni, és fontos számomra, hogy ne csak orvosi eszközökkel, gyógyszerekkel segítsek a betegeken, hanem néhány jó szóval, tanáccsal is el tudjam őket látni. Mivel a pedagógusi pálya iránti érdeklődésem továbbra is megmaradt, ezért időközben elvégeztem a Pécsi Hittudományi Főiskolán a katolikus hittanári szakot.

2004-ben háziorvostanból tettem sikeres szakvizsgát, 2013-ban foglalkozás-orvostanból. Jelenleg Baté háziorvosi körzetében dolgozom, valamint foglalkozás-egészégügyi szakorvosként a TritonLife Kapos Medicalban.