Dr. Ghavami Mohammadali Dr. Ghavami Mohammadali Szülészet-nőgyógyászat

Dr. Ghavami Mohammadali

Dr. Ghavami Mohammadali

Szülészet-nőgyógyászat

Dr. Ghavami Mohammadali vagyok, a magyar pácienseim az egyszerűség kedvéért Meshkat doktornak hívnak. 1985.július 14.-én születtem Shirazban, Iránban. Édesapám is orvos, talán látva az ő foglalkozása iránti szeretetét döntöttem úgy, hogy én is segítő hivatást választok. Édesanyám és a két nővérem szeretete nevelt arra, hogy a nőket minden helyzetben tisztelni és becsülni kell. Ez a szemlélet végigkíséri a munkámat és a magánéletemet is.

2004-ben költöztem Budapestre, 2010-ben szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen. Rezidens éveimet a Péterfy Kórházban töltöttem, ahol a mai napig dolgozom. 2019-ben kaptam meg szülész-nőgyógyász szakképesítésem. Mivel a nőgyógyászati onkológia is az érdeklődési körömbe tartozik, ismereteim bővítéséért az Országos Onkológiai Intézetben önkéntesként is dolgozom.

A szakmám a szenvedélyem is. Kiváltságosnak érzem magam, hogy egy szülőpár a bizalmába fogad és rám bízzák azt ami számukra a világon legfontosabb, a születendő gyermeküket.

Szemléletem, hogy nekünk szakembereknek egy várandósságot végig kell kísérnünk, csakúgy, mint a vajúdást is. Egy gyermek születése nem rólunk orvosokról kell, hogy szóljon, a család egységét és igényeit kell előtérbe helyezni. A szülészet mellett a szivemben hasonlóan értékes helyet foglal el az onkológiai betegek gondozása is. Sajnos személyes tapasztalatból tudom, hogy egy családban mit jelent egy édesanya vagy egy nagymama megbetegedése. Legjobb tudásommal állok pácienseim melle( a legnehezebb időszakban is.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek