Dr. Lakos Gábor

Gyermekgyógyászat

Dr. Lakos Gábor rendelései a Hegyalja úti intézményünkben érhetőek el. Időpontot a +36 70 659 8888 telefonszámon, vagy online foglalhat.

Teljes bemutatkozás

Dr. Lakos Gábor 1999-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, az állami egészségügyben 17 éve dolgozik, a főváros nagy vonzáskörzetét ellátó vidéki kórházban. 2005-ben tett gyermekgyógyászat szakvizsgát.

Szakmai pályafutása során igen sok tapasztalatot gyűjtött a csecsemő- és gyermekgyógyászatban előforduló kórállapotok és betegségek széles spektrumának kezelésében, gyakorlatot szerzett az újszülött gyógyászatban, az óvodás- és iskoláskorú gyermekek, valamint a tinédzserek sürgősségi ellátásában.

A magán egészségügyi szektorban több, mint 10 éve dolgozik, 2016-tól tagja a DoKid orvoscsapatának.

Komplex, holisztikus szemléletmóddal vizsgálom pácienseimet. Igen fontosnak tartom, hogy a szülők jól megértsék gyermekük betegségének és terápiájának lényegét. A gyermek életkora alapján őt magát is bevonjuk a beszélgetésbe, hiszen így sokkal együttműködőbbé válik, elősegítve ezzel a gyógyulását.Lényegesnek tartom a gyermekek egészség-tudatos életmódra nevelését, valamint a hagyományos és a természetes gyógymódok szükség szerinti kombinált alkalmazását.

Az elmúlt években számos alkalommal hívták meg szakértőként különböző TV csatornák (RTL Klub, M1, ATV, Budapest TV) magazin-műsorai, meghívott előadóként rendszeresen tart előadásokat szakmai fórumokon, iskolákban, orvosi kongresszusokon, céges rendezvényeken. Vezetőségi tagja Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja 2010-2020 Szakmai Gremiumának.