Dr. Látrányi Balázs

Sebészet, proktológia

"Szakterületemen belül leginkább gasztroenterológiai sebészettel és proktológiával foglalkozom. A sebészetben azt szeretem, hogy egy műtét elvégzését követően viszonylag gyors a visszajelzés, a sikerélmény, rövid időn belül látható az eredmény. (...) Munkám során egy-egy operáció elvégzését követően jó érzéssel tölt el, hogy segíthettem a gyógyulásban" - vallja dr. Látrányi.

Teljes bemutatkozás

Dr. Látrányi Balázs 2004-ben diplomázott a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, már egyetemi évei alatt az I.sz. Sebészeti Klinikán bekapcsolódott a Tudományos Diákkör munkájába, minimál invazív beavatkozások tárgykörében. Az egyetem elvégzése óta Kaposváron dolgozik a Sebészeti Osztályon.

"2010-ben szakvizsgáztam sebészetből. Szakterületemen belül leginkább gasztroenterológiai sebészettel és proktológiával foglalkozom. A sebészetben azt szeretem, hogy egy műtét elvégzését követően viszonylag gyors a visszajelzés, a sikerélmény, rövid időn belül látható az eredmény. Ezzel szemben a legtöbb más szakterületen mindez jóval hosszabb időbe telik. Munkám során egy-egy operáció elvégzését követően jó érzéssel tölt el, hogy néhány embernek segíthettem a gyógyulásban" - vallja dr. Látrányi.