Dr. Martonos Attila Dr. Martonos Attila Szülészet-nőgyógyászat

Dr. Martonos Attila

Dr. Martonos Attila

Szülészet-nőgyógyászat

Dr. Martonos Attila 2015 óta dolgozik klinikai orvosként a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, magánrendelése a Genium Egészségközpontban elérhető.

Tanulmányait a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen, majd a budapesti Semmelweis Egyetemen folytatta. Még orvostanhallgatóként rendkívüli módon érdekelte a szülészet-nőgyógyászat, emiatt kutatói munkáit is ebben a témakörben végezte. TDK-kon elkezdett, bemutatott és nemzetközi díjakat is kapott kutatómunkáit PhD keretében folytatja, kutatási területe az innovatív méhnyakrákszűrés és HPV diagnosztika. Hazai és külföldi konferenciák rendszeres előadója, publikációk szerzője, szakmai fordító.

“Egyaránt fontosnak tartom a szakmai alázatot és a nyitottságot, a legújabb szakmai eredmények, technikák, módszerek ismeretét és alkalmazását, a nemzetközi orvosi innovációk lehetőség szerinti meghonosítását. Terhesgondozás mellett általános nőgyógyászati kórképekkel foglalkozom, előnyben részesítem a krónikus kórképek minimálinvazív módszerekkel való kezelését.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek