Dr. Pellicer Francisco

Sebészet

Magánrendelést nem végez.

Teljes bemutatkozás

2012-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán; sebészeti szakvizsgát a budapesti Semmelweis Egyetem, I. Sz. Sebészeti Klinikáján szereztem 2019-ben kiválóan megfelelt eredménnyel.

2012–2013-ban a Hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház Sebészeti Osztályán szereztem tapasztalatot, 2013–2020 között a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Sebészeti Osztályán dolgoztam főállású sebész szakorvosjelöltként, majd szakorvosként, széles spektrumú sebészeti tevékenységet folytatva a járó- és fekvőbeteg-ellátásban. 2019-től 2021-ig a Sárvíz Kistérségi Járóbeteg Szakellátó abai sebészeti szakrendelésén vettem részt a szakellátásban, ambuláns műtéti beavatkozásokat is végezve.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (Honvédkórház) Plasztikai és Égéssebészeti Osztályán öthónapos plasztikai sebészeti gyakorlaton, a Szegedi Tudományegyetem Sebészeti Klinikáján hat hónap klinikai sebészeti gyakorlaton vettem részt. 2021-ben a budapesti Gáspár Medical Centerben elvégeztem a „Lézeralkalmazás workshop – modellgyakorlat” tanfolyamot, majd a „Lézerek alkalmazási módszerei a gyakorlatban” című tanfolyamot.

2020-tól a magánegészségügyben helyezkedtem el: Székesfehérváron, a C-Med Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban a sebészeti szakrendelés mellett ambuláns műtéteket, lézersebészeti beavatkozásokat végzek, emellett 2021-től a Benyovszky Orvosi Központban is tevékenykedem Budapesten, ahol szintén sebészeti szakrendelést viszek és ambuláns műtéti beavatkozásokat hajtok végre.

Kiemelt érdeklődési területem az emlősebészet, a krónikus sebek (lágyrész-sérülések, diabéteszes fekélyek) komplex kezelése modern kötszerekkel, valamint a lézersebészet.

Budaörsön 2021. június óta veszek részt a sebészeti szakrendelés munkájában.