Tavaszi Regina

Választható szülésznő, szonográfus, asszisztens

Szülésznőként nagyon fontos számomra, hogy a kismamáimnak megfelelő szakmai biztonságot és nyugodt, bizalommal teli környezet teremtsek. Szonográfusként pedig igyekszem szaktudásom legjavát adni annak érdekében, hogy az első találkozás felejthetetlen élmény legyen a szülőknek. Az 5D babamozi vizsgálat tökéletes alkalom erre - mondja Tavaszi Regina.

Teljes bemutatkozás

Tavaszi Reginának már gyermekkorától határozott elképzelése volt arról, hogy egy olyan hivatást szeretne választani, amellyel a női egészséget támogathatja. Az elhatározás mellett sikeresen kitartva, a szülésznői pálya mellett döntött, tanulmányait a Semmelweis Egyetemen végezte. Gyakorlott szülésznőként számos kismama várandósságát segítette tanácsokkal és biztonságot nyújtó támogatással.

A TritonLife Róbert Magánkórházban eltöltött évei alatt megannyi kisbaba világrajövetelét segítette. Munkája során a későbbiekben felkeltette érdeklődését a magzati diagnosztika szerepe a várandósságban, így a szonográfusi képzést is sikeresen elvégezte a Széchenyi István Egyetemen, Győrben.

Szülésznőként nagyon fontos számomra, hogy a kismamáimnak megfelelő szakmai biztonságot és nyugodt, bizalommal teli környezet teremtsek - vallja Tavaszi Regina. 

A szülésznői konzultáció során lehetőségünk adódik megismerkedni és felmérni az egyéni igényeket. Szonográfusként pedig igyekszem szaktudásom legjavát adni annak érdekében, hogy az első találkozás felejthetetlen élmény legyen a szülőknek. Az 5D babamozi vizsgálat tökéletes alkalom erre - összegzi Regina.