2023. 10. 30

Államilag akkreditált képzőhellyé vált a TritonLabs

Államilag akkreditált képzőhellyé vált a TritonLabs, a TritonLife Csoport laboratórimi kiválósági központja. Az Országos Kórházi Főigazgatóság döntése értelmében a TritonLife Csoport ezentúl a laboratóriumi diagnosztika területén is részt vehet az államilag akkreditált szakorvosképzésben.

Ezzel a TritonLife Csoport immár 7 nagy szakterületen vált államilag akkreditált képzőhellyé. A szülészet-nőgyógyászat, az aneszteziológia-intenzív terápia, a sebészet, a csecsemő- és gyermekgyógyászat, a neonatológia és patológiás újszülött gyógyászat, a plasztikai sebészet és égésplasztika mellé csatlakozott 2023. októberében a laboratóriumi diagnosztika (ezen belül klinikai biokémia, laboratóriumi hematológia és immunológia, orvosi mikrobiológia, klinikai mikrobiológia). 

Ez példa nélküli a hazai magánszolgáltatók között. A TritonLife alapításakor elhatározott célunk volt, hogy a legjobb minőségű, versenyképes, magas szakmai színvonalú egészségügyi szolgáltatót hozzunk létre. Olyan társaságot, mely minden tekintetben kiemelkedik a mezőnyből és megkülönbözteti magát a magánszolgáltatók között. Ezek a nagyon fontos részsikerek és elismerések egyértelműen jelzik, hogy jó úton járunk. Büszke vagyok szakembereinkre, azon kollégáimra, akik tudására és munkájára alapozva ez a színvonal megvalósítható – emelte ki dr. Fábián Lajos, a TritonLife Csoport társalapító elnöke, szakmai stratégiájának irányítója. 

A TritonLabs alig másfél hónappal hivatalos megnyitója után vált akkreditált képzőhellyé, mely egyben elismerés is a legmagasabb szakmai színvonal tekintetében. A több mint egymilliárd forintos beruházással elindított TritonLabs Kelet-Közép-Európa legkorszerűbb labordiagnosztikai megoldásait kínálja. Központi laboratóriuma hosszú távon évente akár tízmillió teszt elvégzését is lehetővé teszi, köztük olyanokat is, amelyek eddig külföldi mintaelemzést igényeltek.