Budaörsön terjeszkedik tovább a TritonLife

A TritonLife csoport, hazánk leggyorsabban fejlődő – nagy fővárosi és vidéki járó-, és fekvőbeteg intézményeket üzemeltető integrált magánegészségügyi szolgáltatója – a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft. megvásárlását követően – újabb nagy egészségügyi ellátó egységgel gyarapodott.

tritonlife

Budaörs és környéke az egyik legfejlettebb magyar régió, ahol az igény megkérdőjelezhetetlen a minőségi szolgáltatások iránt. A bizonyítékokon nyugvó orvoslás elveit követő, magas szintű szakmai elveink és protokolljaink, kiválósági központjaink, és szakembergárdánk garantálják a minőséget és biztonságot a budaörsi polgárok számára is. A Budaörsi Egészségügyi Központ csoportunkhoz való csatlakozása nagy lépés, hiszen a társaság hosszú ideje nyújt járóbeteg ellátást az önkormányzat területén, továbbá jelentős egynapos sebészeti tevékenységet is végez, ami harmonikusan illeszkedik a TritonLife csoport jelenlegi tevékenységi körébe, és jól kiegészíti a jelenlegi ellátórendszerünket. Külön kiemelném, hogy az átvilágítás során olyan szakember gárdát találtunk, akik magas színvonalon és jól végzik a munkájukat, továbbra is számítunk rájuk.” – nyilatkozta Dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke. „Ezzel a budaörsiek is sokkal szélesebb szakmai bázishoz férnek majd hozzá, hiszen integrált járó-, és fekvőbetegellátó rendszerünkben szükség szerint kereszt-konzultációk, másodvélemények, Budaörsön egyébként nem mindig elérhető vezető szakemberek, kiválósági központjaink, és kórházaink is elérhetővé válnak a budaörsiek számára, így ezzel a helyiek is sokat nyerhetnek.” – teszi hozzá Fábián.

Zsákai Zoltán, a budaörsi szolgáltató központ korábbi többségi tulajdonosa, aki ügyvezetőként folytatja tevékenységét a TritonLife csoport részeként, kérdésünkre elmondta, hogy a mostani lépés óriási lehetőséget hordoz mind a központ további szakmai fejlődése, mint a budaörsiek ellátási színvonalának garantálása ügyében, hiszen egy valóban magas szintű szakmai befektető jelent meg a TritonLife személyében Budaörsön, amely csoport a szakmaiságot és az embert helyezi a középpontba az üzleties megközelítéssel szemben.

Többször hangsúlyozott célunk országos, sőt akár határainkon is túlnyúló, integrált ellátórendszerünk kiépítése, melynek megvalósítása jól halad. A TritonLife Róbert Magánkórház mellett a napokban kezdte működését a TritonLife Magánkórház Debrecen, a két nagy fővárosi járóbeteg klinika, a TritonLife Medical Center Genium (Pest), és a TritonLife Medical Center Hegyalja (Buda) pedig nagyon jó kihasználtsági szinten működik, amelyeket szervesen egészít ki új tagunk, a Budaörsi Egészségügyi Központ, ahol mind járóbeteg, mind egynapos sebészeti ellátás zajlik.” – válaszolta kérdésünkre Haraszti Péter, a TritonLife csoport társtulajdonos vezérigazgatója. „Hamarosan újabb jó hírekkel érkezünk, gőzerővel dolgozunk mind fővárosi, mind vidéki hálózatunk további fejlesztésén.” – teszi hozzá Haraszti.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek