2024. 05. 16

Jótékonysági véradás és ingyenes laborvizsgálat a TritonLife Kapos Medicalnál

Miért fontos a véradás?

A véradás az egyik legnagyobb hatással bíró jótékonysági cselekedet, amit egy ember tehet. Nemcsak azért, mert másokon segíthetünk, hanem saját egészségünkre is pozitív hatással lehet. A rendszeres véradás elősegíti a vörösvérsejtek regenerációját és hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez is. Emellett a véradás során végzett ingyenes szűrővizsgálatok révén képet kaphatunk saját egészségi állapotunkról.

Ingyenes laborvizsgálat a véradóknak: Kisrutin-csomag

A TritonLife Kapos Medical által kínált Kisrutin-csomag egy átfogó laboratóriumi vizsgálatot tartalmaz, amely segítséget nyújt az egészségügyi állapotunk felmérésében és monitorozásában. A csomag a következőket kínálja:

•    Általános egészségi állapot felmérése: a tesztek eredményei alapján információt kapunk a szervezetben zajló biokémiai folyamatokról és változásokról.
•    Prevenció és diagnosztika: a laborvizsgálatok lehetővé teszik a betegségek korai felismerését, még a tünetek megjelenése előtt, így alapvető eszközt nyújtanak a megelőzésben és a korai beavatkozásban.
•    Életmódbeli változtatások és terápiák alapja: a kapott eredmények segíthetnek meghatározni a szükséges életmódbeli változtatásokat, illetve iránymutatást adhatnak a megfelelő terápiák kiválasztásához.

A Kisrutin csomag tehát nem csupán egy egyszerű vizsgálat, hanem egy átfogó képet ad a szervezet aktuális állapotáról, ezzel elősegítve az egészségmegőrzést és a betegségek megelőzését.

Hogyan lehet részt venni a jótékonysági véradáson?

A véradás 2024. június 14-én 09.00 és 11.00 óra között lesz Kaposváron, a Petőfi tér 2-3. szám alatt található TritonLife Kapos Medical intézményében, az Országos Vérellátó Szolgálat közreműködésével. Az érkezőket barátságos és támogató környezet várja, a véradás után pedig minden résztvevő megkapja az ingyenes Kisrutin laborvizsgálatra feljogosító utalványt, amit előzetes időpontegyeztetést követően tud felhasználni 2024. december 31-ig.

A jótékonysági véradás és az ingyenes laborvizsgálat kombinációja egyedülálló lehetőséget nyújt mind az egészségünk monitorozására, mind pedig a közösségünk megsegítésére. A TritonLife Kapos Medical kezdeményezése nemcsak a betegek életét könnyítheti meg, hanem a véradók számára is fontos egészségügyi előnyöket kínál. Vegyünk részt minél többen ezen a nemes akción, hiszen minden csepp vér számít, és az egészségünk megőrzése közös felelősségünk.