Egyénre szabott egészségprogram

Az egészségprogramban résztvevők személyre szabott tervének köszönhetően valószínű, hogy a jövőben kevesebb, de célzottabb szűrővizsgálaton kell majd részt venniük.

Ez nemcsak azt jelenti, hogy elkerülik a felesleges vizsgálatokat, hanem csökkentik a szükségtelen diagnózisok lehetőségét is, ezzel pedig jelentős megtakarítást érnek el pénzben, időben és energia terén.

Ügyfeleink két opció közül választhatnak

1. Genetikai alapú, DNS vizsgálattal kombinált egyedi szűrőprogram, amely személyre szabottan kerül kialakításra.

2. Genetikai vizsgálat nélkül meghatározott egyéni egészségügyi kockázatok alapján kidolgozott program.

Mindkét egészségterv és szűrőprogram fő célja, hogy a szükséges vizsgálatokat az egyes páciensek személyes egészségügyi kockázatai alapján határozzuk meg.

Az egészségprogram lépései

A személyre szabott programhoz személyre szabott bánásmód is társul, így amennyiben érdeklődik egészségprogramunk iránt, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot vagy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a sales@tritonlife.hu email címen. Kollégáink 3 munkanapon belül felkeresik Önt, hogy egyeztethessenek a részletekről:

  • program pontos tartalma
  • vizsgálatok elvégzésének időpontja, helyszíne
  • árkalkuláció

Az egyedi egészségmegőrző terv elkészítésének kezdeti szakaszában felmérjük a páciens saját egészségügyi kockázatait, és ez alapján meghatározzuk az évente ajánlott szűrővizsgálatok körét az elkövetkező 5 év során.

Az egyéni egészségügyi kockázatokat rögzítjük a családi és személyes anamnézis, életmód, laborvizsgálati eredmények, valamint a genetikai csomag választása esetén alkalmazott teljes exom szekvenálási módszer (WES) segítségével elvégzett genetikai vizsgálat eredményeinek felhasználásával.

Az első éves teljes szűrőprogram vizsgálatainak eredményeit is figyelembe vehetjük az egyéni egészségügyi kockázati profil és szűrőprogram kialakításakor.

Az egyéni kockázati profil és a javaslatok kidolgozását kiváló orvoscsapatunk végzi, amely magába foglalja a megelőző orvostan szakorvosait, labordiagnosztika és genetikai szakorvosait. Mindkét csomag esetén szakorvosi konzultáció során osztjuk meg Önnel a javaslatainkat, és nyitottak vagyunk kérdéseire. Intézményeinkben lehetőség nyílik a szűrőprogramban javasolt vizsgálatok elvégzésére is.