Hosszú kálvária után, 27 hetes “Bébibogyóval” a pocakomban könnyekig hatódva emlékszem vissza arra, ahogy…

Tisztelt Vezetőség!

 

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy kifejezzük hálánkat az Önök intézménye és kollégái felé. 

Hosszú kálvária után, 27 hetes “Bébibogyóval” a pocakomban könnyekig hatódva emlékszem vissza arra, ahogy egy reménytelennek tűnő, és halmozottan hátrányos helyzetből,  Doktor Fülöp Istvánnak és Keller Dórának köszönhetően Párommal eljutottunk odáig, hogy hamarosan szülői örömök elé nézhetünk.

Körülbelül egy éve, Szakonyi Főorvos Úron keresztül jutottunk el Fülöp doktorhoz, meddőségi problémával. Fülöp Doktor Úr már az első vizsgálat után diagnosztizálta nálam az endometriózist, amit azelőtt, hosszú évekig, neves nőgyógyászok és urológusok egyike sem ismert fel – és emiatt krónikus felfázásként kezelve, állandó antibiotikum kúrára “ítéltek”.

Emellett tovább csökkentette az esélyeket, az hogy inzulinrezisztenciám és pajzsmirigy alulműködésem is volt.

Miután Fülöp Doktor Úr sikeresen eltávolította az endometriózisokat a szervezetemből, elhárult minden akadály azelől, hogy megkezdjük a brnoi klinikával szorosan együttműködve az IVF programot.

Mivel 38 évesen 0,2-es AMH szintet mértek a vizsgálatok, ezért sürgetett minket az idő, hogy mihamarabb levételre és megtermékenyülésre kerüljenek a petesejtek, 4-et sikerült odaadnom a leszíváskor, amiből 1 érte meg az 5 napot a megtermékenyítés után.  
Itt is Dóra lendített át minket a holtponton, pozitív energiájával és a belénk vetett hittel – mondván, hogy “Nem a mennyiségre, hanem a minőségre megyünk! Csak egynek kell jónak lennie.” – És így is lett 🙂 Ugyanis ez az embrió megtapadt és azóta is szépen fejlődik a pocakomban.

Nagyon megnyugtató volt számunkra, hogy Dóra és Fülöp Doktor minden felmerülő problémánkat (mint például a stimuláció alatt kiújuló hólyaghurut gyulladást) prioritásként kezelt, és ügyünket a lelkükön viselve mindenben támogattak minket. 

Amikor az első HCG vérvétel után kiderült, hogy megfogant a baba, nagyon örültünk. Viszont ezt az örömet hamar beárnyékolták az utána jelentkező pecsételő vérzések és az ebből adódó hematóma miatt jelentkező menstruáció, 

Itt nagyon megijedtünk, de Dóra még a hajnali órákban is elérhető volt és koordinált mindent és  instruált minket. 
Lelkileg megnyugtatott és egyből megtette a szükséges intézkedéseket a mihamarabbi vizsgálatokra – illetve addig is, nagyon hasznos tanácsokkal segítette, hogy a terhesség normalizálódjon.

Mindezeknek és Dóra lelki támogatásának köszönhetően párommal úgy éltük meg, mintha ez a terhesség hármunk sikere lenne – ezért valóban az őrangyalunknak tartjuk Őt és hisszük, hogy ez a csoda az ő támogatása nélkül nem jöhetett volna létre .

Példaértékűnek tartjuk Fülöp Doktorral való együttműködését és kívánjuk minden párnak, hogy ilyen IVF koordinátora legyen. 

Üdvözlettel és hálával,

P&G

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek