2019. 06. 25.

"...nagyon jó kezekben voltunk, és a legjobb ellátást kaptuk."

Tisztelt Róbert Kórház!

Már a gyerekvállalás tervezésekor meglátogattuk a Róbert Kórházat, és mivel nagyon szimpatikus volt, tudtuk, hogy szeretnénk, ha itt születne a gyerekünk. Úgy gondoljuk, a lehető legjobb döntést hoztuk, mert nagyon jó kezekben voltunk, és a legjobb ellátást kaptuk. 

Nagyon köszönjük Dr. Siklós Nóra doktornőnek, hogy a terhesgondozás alatt - az előzményeim ellenére - végig "kismamaként" és nem "betegként" kezelt. Mindig válaszolt a felmerülő kérdéseinkre, megnyugtatott, ha aggódtunk. Mindezt végtelen derűvel és kedvességgel tette.

Hálásak vagyunk Dr. Siklós Pál doktor úrnak, és Schmidt Magdi szülésznőnek, akik a szülés alatt felmerülő "bonyodalmakat" higgadtan és profin kezelték. Köszönöm a támogató, emberséges hozzáállásukat, és hogy mindezeknek köszönhetően végül sikerült természetes úton megszülnöm a Kisfiunkat, Marcit, amire nagyon vágytam.

Köszönjük még Dr. Kovács Zoltán doktor úrnak és Speisz Anna szülésznőnek, valamint Dr. Csáthy László doktor úrnak, akik szintén segédkeztek a szülésnél. A profi csapatnak köszönhetően végül a nehézségek ellenére szép élmény maradt a szülés.

 

Mindenki nagyon kedves volt velünk és segítőkész, a gyermekorvosok, az ápolók, csecsemősök, a szoptatási tanácsadó, a takarítók. Így teljes nyugalomban tudtuk megélni a családdá válás első napjait.