Egyéni pszichológiai tanácsadás online (50 perc)

Egyéni pszichológiai tanácsadás online (50 perc)

Egyéni tanácsadás leendő anyukáknak

A tanácsadás célja a lelki ellenállóképesség növelése a mesterséges megtermékenyítés folyamata alatt. A nehezített teherbeesés egy krízist hoz magával, ennek a hatékony megküzdésében segítjük Önt a közös munka során.

Fókuszban a stresszkezelés, érzelemszabályozási készségek fejlesztése, hatékony megküzdési módok kialakítása a mesterséges megtermékenyítés kihívásaival szemben, valamint pszichoedukáció, vagyis megérteni azt, melyek azok az érzések, amellyel találkozhat a folyamat alatt.

Fő célunk a lelki ellenállóképesség növelése a mesterséges megtermékenyítés alatt.

pszichológiai tanácsadás

Hangsúlyos, hogy nem a múltat feltáró terápiáról van szó, hanem arra fókuszálunk az ülések alatt, hogy a leendő anyuka kiegyensúlyozott tudjon maradni a lelkileg megpróbáltató kezelések során. Növeljük pszichés hatótényezők erejét, amely közvetett módon hozzájárulhat a sikeres terhességhez. Amíg az orvosi kezelések felett nincs közvetlen kontrolljuk a kismamának, megannyi lehetősége van lelki ellenállóképességük növeléséhez. A pszichológiai tanácsadás során konkrét gyakorlatok elsajátítását tesszük lehetővé (relaxáció, stresszkezelő technikák, a megváltozott intimitás javítása a kezelések alatt).

Egyéni tanácsadás leendő apukáknak:

A leendő apukának lehetősége van átbeszélni a saját lelki vívódásait a kezelésekkel kapcsolatban, és kialakítani olyan megküzdési módokat, amelyek segítik őt a folyamatban. Mindezek mellett dolgozunk azon is, hogyan tudja a leghatékonyabban támogatni társát a folyamat alatt.

A tanácsadás online időtartama: 50 perc