Lézeres visszérműtét

Lézeres visszérműtét

 

Mit jelent az Önnek, ha visszér betegségét lézeres visszérműtéttel kezelteti nálunk?Lényegében azt, hogy sok kellemetlenséggel és fájdalommal járó betegségének néhány hét alatt nyoma sem marad.

Lézeres visszér műtét, egyoldali helyi érzéstelenítésben 659 000 Ft
Lézeres visszér műtét, kétoldali helyi érzéstelenítésben 769 000 Ft
Lézeres visszér műtét, egyoldali, altatásban/gerincközeli érzéstelenítésben 769 000 Ft
Lézeres visszér műtét, kétoldali, altatásban/gerincközeli érzéstelenítésben 879 000 Ft

Szó szerint nyoma sem marad

  • A lézeres visszérműtét a legoptimálisabb kozmetikai eredményt produkálja.
  • A hagyományos műtétekkel szemben itt a metszés néhány milliméteres. Ezek sebeit felszívódó öltésekkel zárja le az orvos. A lézerfény pedig minimális szöveti roncsolódást okoz.
  • Elhanyagolható fájdalommal jár.
  • A néhány mm-es metszést követően a sebész egy ceruzabél vékonyságú lézer szondát vezet a beteg erekbe, és lézerfény segítségével elzárja azokat. A keringés ettől kezdve a mélyvénás rendszer felé terelődik és ezzel jelentősen javul a láb keringése is. A kis metszések alig okoznak fájdalmat.
  • Szövődménymentes gyors gyógyulást biztosít
  • Több éves nyomon követéses vizsgálatok rámutattak, hogy a lézeres eljárás kiújulása jelentősen elmarad a hagyományos műtéti eljárásokénál. Néhány nap után ismét munkába állhat, pár hét elteltével élheti normális életvitelét.

Az altatás elkerülhető

A műtét végezhető helyi érzéstelenítésben,bódításban vagy altatásban részben a visszérbetegség stádiumától részben a páciens preferenciájától függően.

Mindkét láb egyidejű kezelése egy műtéttel megoldható

A legfőbb célunk az, hogy a fájdalmas visszereknek és a műtétnek emléke se maradjon. Mindkét láb egyidejű kezelésével a lehető legrövidebb idő alatt megszabadulhat panaszaitól. 

Előkészületek

Műtét előtt személyes találkozás során specialistánk megvizsgálja Önt. Felmérve betegségének állapotát műszeres diagnosztikai vizsgálatot végez. Részletesen felvilágosítja Önt a műtét minden körülményéről. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden felmerülő kérdésére választ adjon. Ezt követően laboratóriumi, altató orvosi és egyéb rutin vizsgálatok következnek.

A műtét

A műtét napján sem enni sem inni nem szabad. A rendszeresen szedett gyógyszereit magával kell hoznia, azok szedéséről az aneszteziológiai konzultáción kap előzetesen tájékoztatást. A bőrnek száraznak kell lennie, lábát ne krémezze. A műtét alatt infúziót kap. A műtőben az előkészületek alatt ébren van, a továbbiak az érzéstelenítés/altatás fajtájától függenek. A műtét alatt folyamatosan ellenőrizzük szívműködését és a vér oxigén tartalmát.A lézer szondát felvezetve a beteg érbe elhegesítjük azt. A kitüremkedő mellékágakat néhány mm-es metszésből eltávolítjuk.A műtéti idő egy láb esetén 30-60 perc, két láb esetén 90 perc. A kis metszések sebeit 1-1 felszívódó öltéssel zárjuk és kompressziós harisnyát húzunk a lábra.