COVID-19 antigén teszt - helyszíni tesztelés

c19-antigen


Mikor csináltassunk koronavírus antigén vizsgálatot?

Az antigén teszt direkt víruskimutatáson, pontosabban a vírus egyik fehérje alkotórészének  kimutatásán alapul. Így tehát ez a teszt – hasonlóan a PCR vizsgálathoz – a vírus jelenlétét mutatja ki; akkor pozitív, ha a koronavírus már megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Az antigén teszt hasznosan alkalmazható olyan szituációkban, amikor a SARS-Co-V-2 fertőzés gyors vizsgálatára van szükség (pl. sürgős műtét, szülés, egyéb sürgős egészségügyi vagy járványtani helyzet).

24 990 Ft
  Az antigén vizsgálat igénybevételének folyamata
1. Kérjük, vásárolja meg antigén vizsgálatunkat webshopunkban! (Az időpontok elérhetőségéről call centerünkben érdeklődhet a +36 1 444 5151-es telefonszámon.)
2. A vásárlás után, kérjük foglaljon időpontot online vagy call centerünkben a +36 1 444 5151-es telefonszámon. Online foglalás
Online foglalás esetén válasszon alábbi helyszíneink közül, illetve a "kuponkód" mezőbe kérjük, írja be az utalvány számát.

3. A megadott időpontban jöjjön el a választott helyszínre, hogy elvégezhessük a koronavírus gyorstesztet. Kérjük, hozza magával megvásárolt utalványát kinyomtatva vagy telefonkészülékén digitálisan és a vásárlás után emailben kapott tájékoztatót kitöltve. A vizsgálatra egyedül érkezzen, 18 éven aluliakkal egy kísérő érkezhet. Rendelőnkben egyszerre csak egy személy tartózkodhat, így kérjük kint várakozzon, ha előbb megérkezik.

Helyszín:

1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.
 
 

Hogyan történik a vizsgálat?

Egy mintavevő pálca segítségével, reggel éhgyomorral érkező betegnél végezzük a vizsgálatot. A páciensnek sem enni, sem inni, sem fogat mosni, sem dohányozni nem szabad a vizsgálat előtt. Lehetőleg minél korábban az ébredés után tanácsos elvégezni. A mintavevő pálca segítségével vesszük a mintát. A beteget először arra kérjük, hogy zárt száj mellett három kisebb köhögést végezzen vagy krákogjon, majd ezt követően nyitott szájjal a garat mindkét oldaláról - a mintavevő pálcával - mintát nyerünk. Akkor végezzük jól a vizsgálatot, ha a páciens öklendezik a vizsgálat közben.

További részletek »

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek