2024. 01. 11

Új szakemberek a TritonLife Kapos Medicalnál

Januártól pedagógiai szakpszichológussal, illetve fül-orr-gégész és ortopéd- traumatológus szakorvossal bővül a TritonLife Kapos Medical csapata. 

Máris lehet időpontot egyeztetni Haász-Simon Gyöngyi pedagógiai szakpszichológushoz, aki nevelési tanácsadással, kamasz és kisgyermekeket érintő problémákkal várja a hozzá forduló pácienseket, szintén januártól újra elérhető Szalai-Balogh Renáta pszichológusunk is.

A TritonLife Kapos Medical szolgáltatási palettája év elején dr. Simon Ádám Kornél ortopéd-traumatológus és dr. Pap István fül-orr-gégész szakorvos szakrendelésére is gazdagodik, mindkettejükhöz ugyancsak lehet már időpontot egyeztetni. 

Haász Simon Gyöngyi pedagógiai szakpszichológus a TritonLife Kapos Medicalnál szülőkonzultációval, nevelési tanácsadással, a kora gyermekkor és a kamasz korosztály problémáival, illetve a mozaik családokat és az örökbefogadást érintő témakörökben is áll a kliensek rendelkezésére.  

Dr. Pap István fő érdeklődési területe a fül-orr-gégészeti betegségek és beavatkozások mellett a fülsebészet és hallászavarok, valamint könnyutak idült gyulladásainak következtében kialakult panaszok endoszkópos műtéti ellátása. Ha fül-orr-gégészeti problémák gyötrik a mindennapokban, forduljon bizalommal Pap doktorhoz!

Dr. Simon Ádám Kornél ortopéd-traumatológus klasszikus ortopédiai kórképek vizsgálata és kezelése mellett mozgásszervi sérülésekkel foglalkozó orvosaként, sebészeként is tevékenykedik, ennek részeként több mint 300 ortopédiai-traumatológiai műtétet végez évente. Szerteágazó érdeklődés és mély szaktudás jellemzi.

Időpontegyeztetés céljából hívja munkanapokon 08.00 és 19.00 óra között a +3620 245 8585-ös, a +3620 515 2594-es és a +3620 521 0277-es telefonszámainkat, vagy keresse fel centrumunkat a Petőfi tér 2-3. szám alatt.