Bőrgyógyászati kisműtét

1-4 db szemölcs 25 000 Ft
5-10 db szemölcs 30 000 Ft
10 db feletti szemölcs 37 000 Ft

 

A bőr, amely az emberi test elsődleges védelmi rendszere, a külvilág és a belső szervezet határán kettős szerepet tölt be. Egyrészt elválaszt, illetve összeköt, másrészt színt ad, alakot formáz, védelmet nyújt.

Ezzel együtt a bőrünk egyfajta lenyomat is: az életünk lenyomata, ami mindenféle jelet visel magán. Sérülésből, fizikai, esetleg kémiai behatásból származó sebeket, hegeket, illetve olyanokat is, amelyek nem köthetőek ilyesfajta drasztikus külső hatáshoz, egyszerűen csak úgy vannak: ilyen-olyan pöttyök, foltok, dudorok, öregedési jelek, terhesség alatt és szüléskor keletkező elváltozások. Ezek között lehetnek olyanok, amelyek szinte fel sem tűnnek, de bizony akadhatnak közöttük zavaróak is, illetve olyanok, amelyekről nem tudjuk eldönteni, hogy meglétük normális-e vagy sem.

Bizonyos esetekben felvetődhet az is, hogy egy ártalmatlan bőrelváltozás folyamatos irritációnak van kitéve – például a melltartó pántja dörzsöli, vagy beleakad a fésű a hajas fejbőrön, esetleg a nadrágszíj dörzsöli, stb. –, ezért érdemes lehet eltávolítani.

Ha a bőrünkön szokatlan vagy új elváltozást fedezünk fel, először mindenképpen ellenőriztessük bőrgyógyásszal! Amennyiben az elváltozás sebészi eltávolítására van szükség, akkor onkológiai szemléletű plasztikai sebészeti elvek szerint dolgozó sebészt érdemes felkeresni.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek