EMLŐSEBÉSZET

EMLŐSEBÉSZET

"Megkaptam a diagnózist: emlődaganat."

Ha ez a mondat hagyja el szánkat, szinte biztos, hogy a kétségbeesés az első, amit érzünk. Mi lesz most? - merül fel jogosan a kérdés.

Nagyon fontos ezekben a pillanatokban, hogy egy percig se habozzunk a megfelelő szakember felkeresésével. Napjainkban az emlő daganatos betegségeinek kezelése - hasonlóan a világ fejlett egészségügyi rendszereihez - a TritonLife Róbert Magánkórházban is azonos elvekkel történik. Ne keseredjen el, van megoldás!

Részletes információk

Rosszindulatú emlődaganat esetén a beteg és az ő leletei megjelennek a különböző szakorvosokból álló onkoteam előtt, ahol meghatározzák a kezelést. Az onkoteam különleges hozzáértésű, rendkívüli tapasztalattal rendelkező szakorvosokból áll, akik a fizikai gyógyítás mellett figyelembe veszik az érintett lelki állapotát is.

Amennyiben Önnek az emlődiagnosztikai vizsgálatok (mammográfia, ultrahang vizsgálat, CT lézer mammográfia, biopszia és szövettani vizsgálat) során rosszindulatú daganat igazolódott, az elváltozás helyzete, nagysága alapján szükségessé válhat az emlő egy negyedének, többgócúság esetén esetleg az egész emlő eltávolítása. Napjainkban az onkológiai kezelések eredményességének köszönhetően a sebészi elv a szervmegtartó műtét.