Babamozi

 

Az 5D babamozi a szülők számára az első igazi találkozás babájukkal.

Az 5D képalkotásban finomabb felbontású 3 dimenziós képek készíthetők, akár valós időben (real time), és realisztikus színvilágban, változtatható virtuális fénybeesési szöggel. A 3D képalkotási technikával orvosi szempontból minden eddiginél pontosabban tudjuk megítélni a magzat fejlődését, a terhesgondozás során még precízebb méréseket végezhetünk, az eddigi nehezen elvégezhető mérési műveleteket ez a technika leegyszerűsíti és felgyorsítja. A realisztikus, térbeli ábrázolás közelebb tudjuk hozni a szülőket a magzatukhoz.

Az 5D babamozit a diagnosztikai vizsgálatokon igényelhetik, kiválóan képzett szonográfusaink végzik, sok örömteli pillanatot okozva a szülőknek.

Igazán jól sikerült képek akkor készülnek, ha jó a magzat fekvése, elegendő a magzatvíz, és jól mutatja magát a megfelelő nagyságú magzat. A vizsgálat ideális időpontja: 25-32. hét között. A legjobban sikerült képeket e-mailben elküldjük, kiváló minőségű képeket nyomtatunk, a felvételeket digitálisan rögzítjük, melyek védett fájlként letölthetők a szerverünkről.

 

 

Az 5D babamozi folyamata

Elsőként a magzat életjeleit, általános állapotát térképezi fel a vizsgáló szakember. Ilyen például a magzatvíz és a szívritmus ellenőrzése is. Ezután következik a szülők által leginkább várt és legérdekesebb rész: a vizsgáló megkeresi a lehető legjobb képet és pozíciót a babamozizáshoz.

A végeredményt a leendő szülők megkapják e-mailen, letölthető videó fájlként.

A vizsgálat végezhető: a 25. és a 32. hét között, legoptimálisabb ideje a 26. és a 30. hét között van.

Az 5D babamozi nem helyettesíti a genetikai és egyéb ultrahangos orvosi vizsgálatokat, javarészt a szülőnek nyújt hatalmas élményt. A vizsgálatot szonográfus végzi. Az 5D babamozi során nem készül szakorvosi diagnosztikai lelet.