Általános egészségfelmérő laborcsomagok: melyiket válasszam?

Az általános egészségi állapot felmérő csomagjaink áttekintő képet adnak a legalapvetőbb szervezetben zajló folyamatokról. Érdemes bizonyos időközönként elvégeztetni prevenciós céllal, korai betegségfelismerés, diagnózis felállítása céljából, egy meglévő betegség és az azzal járó kezelés sikerességének nyomon követésére. A panelek szükség szerint kiegészíthetőek egyéb vizsgálati tesztekkel, speciálisabb vizsgálati csomagokkal.

 

Milyen vizsgálatokat tartalmaznak az egyes általános laborcsomagok? 

 

Mikor és kinek érdemes ezek közül a csomagok közül választani?

Megelőző szűrésként javasolt évente legalább egyszer néhány átfogó laborvizsgálatot nézetni. A rendszeres vérképvizsgálatok hozzájárulhatnak a különböző egészségügyi problémák megelőzéséhez, és lehetővé teszik az időbeni beavatkozást és a megelőző kezelést.

Korai betegségfelismerés: az időben felismert állapotváltozás még a tünetek megjelenése előtt felhívhatja a figyelmet a szükséges életmódbeli változtatásokra, lehetséges táplálkozásbeli hiányállapotok kezelésére. Az időben megkezdett beavatkozással sikeresebb állapotjavulás várható.

Diagnózis felállítása: a rutin vérkép önmagában is diagnosztikus értékű lehet a klinikai állapot ismeretében. Gyors információt szolgáltat a kezelőorvosnak, segítve a pontos kórisme felállítását, a megfelelő kezelés meghatározását. Az eredmények értékelése szakorvosi konzultáció alkalmával történik.

Kezelés nyomonkövetése: a rendszeresen ellenőriztetett laboratóriumi paraméterek információt adnak az egészségi állapot változásáról, a kezelés hatásosságáról, a terápia sikerességéről.

 

Az egyes laborcsomagokról ide kattintva olvashat részletesen, illetve foglalhat időpontot a TritonLife laborpontjain, országszerte.