SZÜLÉSZET

SZÜLÉSZET

Szülészet - TritonLife

Eltökélt célunk az, hogy minden ügyfelünk, különösen a nálunk szülni készülő anyukák időben szerezzenek meg minden információt, amire csak szükségük van ahhoz, hogy biztonságban érezhessék magukat nálunk. Személyesen a szülésfelkészítő előadásokon van mód a házat megismerni és benyomásokat szerezni munkatársainkról, valamint választ kapni a felmerülő kérdésekre.

A TritonLife Róbert Magánkórház családi kórház, ezért természetes, hogy nálunk működik Magyarország első, valóban családközpontú szülészeti osztálya. Holland, dán, illetve néhány példaértékű magyarországi kezdeményezés tapasztalata alapján alakítottuk ki szülészetünk és szülőszobáink arculatát és szolgáltatásait.

Ötvöztük a biztonságot a háborítatlansággal. Az otthonszülés kapcsán fellángolt viták után körvonalazódik egy új elv - amit mi is vallunk - a humanisztikus születés útja. Ami egyszerre képes megőrizni a szülés természetes módját, és megőrizni az anya és gyermeke maradéktalan biztonságát. Mi a humanisztikus szülés megközelítést kiegészítettük a család bevonásával. Célunk, hogy a megszülető gyermekkel együtt megszülető új család számára a várandósság és a szülés tudatosan átélhető legyen. Tudjuk, hogy a bizalommal támogatott kilenc hónap és a méltóságteljes szülés a szülők kapcsolatát, a leendő anya-gyermek, apa-gyermek kapcsolatot, szóval a család életét gazdagabbá, szorosabbá, mélyebbé teszi. Ezért vonjuk be az egész családot a háborítatlan születésbe

Cikkek

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek