Akut nőgyógyászati vizsgálat ügyeleti időben

Akut nőgyógyászati vizsgálat ügyeleti időben

 

A probléma nem mindig akkor jön, amikor pont van szabad időpont nőgyógyászunkhoz. Sajnos esetenként éjszaka vagy olyan időpontban van szükségünk segítségre, amikor alap esetben nehezen tudunk eljutni a megfelelő szakemberhez.

A TritonLife Róbert Magánkórházban állandó nőgyógyászati ügyelet várja azokat, akiknek hirtelen orvosi segítségre van szükségük.

Azonnal kellene egy gyógyszer? Váratlanul begörcsölt? Rendkívüli vérzése van? Szokatlan és nyugtalanító panaszoktól szenved?

A hét minden napján este illetve éjjel is fordulhat hozzánk, ha úgy érzi, panasza nem várhat tovább! Szülész-nőgyógyász szakorvosaink kezelik panaszait, felírják a szükséges gyógyszert és tanácsot adnak problémáira.

Ügyeletben csak bankkártyás és készpénzes fizetésre van módja! Egészségpénztári számlát az ügyeletben történő fizetésre csak utólag tudunk kiállítani, valamint egészségpénztári kártyáját csak napközben tudja használni.

Kérjük, ha vérzik, görcsöl vagy beindult a szülése, haladéktalanul keressen fel minket telefonon, majd személyesen! Címünk 1135 Budapest, Lehel utca 59/C.