NŐGYÓGYÁSZAT

NŐGYÓGYÁSZAT

A NŐ, minden korban NŐ, és minden korban más és más hozzáértést igényel. Orvosainkhoz bármely szakágban bizalommal fordulhatnak, legyen az gyermeknőgyógyászat, tiniambulancia, családtervezés, nőgyógyászati szűrővizsgálat, terhesgondozá és szülészet. Szakorvosainkat egyaránt felkereshetik rutin, megelőző nőgyógyászati szűrővizsgálatokért, bármely gyulladásos vagy fertőzéses panasszal, esemény utáni tabletta felírása céljából vagy családtervezéssel, terhesgondozással kapcsolatos esetekben.

Orvosi vizsgálataink mellett  a szükséges laborvizsgálatokat is helyben elvégezzük, illetve ha további kiegészítő vizsgálatokra van szükség (genetika, géndiagnosztika, teratológia, urológia, endokrinológia, radiológia, infektológia stb.), azt is intézményen belül végezzük. A szaktudás és tapasztalat mellett kiváló minőségű vizsgálóeszközök és prémium minőségű ultrahang készülékek segítik a pontos diagnosztikát. 

A rendszeres, évente ismétlődő nőgyógyászati vizsgálat panaszoktól függetlenül minden nő számára javasolt, a lehetséges megbetegedések megelőzése és időbeni felismerése érdekében. Számos nőgyógyászati probléma panasz- és tünetmentes. A rutinszerű, éves szűrés azoknak a betegségeknek a korai felismerésében segít, melyek eképpen könnyen gyógyíthatók, ám idővel nehezen visszafordítható gondokat okozhatnak. 

Előzze meg! Nem kell tartania a kényelmetlenség vagy fájdalom miatt sem. Tapasztalt nőgyógyász szakorvosaink minden esetben arra törekszenek, hogy a konzultáció nyugodt légkörben történjen, teljeskörű tájékoztatás mellett, a lehető legkisebb kellemetlenséggel. 

 

Mikor forduljunk nőgyógyászhoz?

Az évenkénti rákszűrés mellett vannak olyan panaszok, tünetek vagy élethelyzetek, amelyek során javasolt mielőbb nőgyógyász szakorvoshoz fordulni. Számos tünet mögött akár komolyabb betegségek is állhatnak. Bízhatnak teljes figyelmünkben és alapos szakértelmünkben.

Alábbi esetekben érdemes felkeresni szakembereinket:

  • várandósság gyanúja, várandósság, 
  • fogamzásgátlás tervezése,
  • vérzési rendellenesség, vérzészavar,
  • hüvelyfolyás, viszketés,
  • hormonális változások,
  • alhasi és medencetáji fájdalom,
  • fájdalmas szexuális együttlét,
  • meddőség gyanúja.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek