Csecsemő- és gyermekgyógyászati utánkövető vizsgálat

Csecsemő- és gyermekgyógyászati utánkövető vizsgálat

Csecsemő- és gyermekgyógyászati rendeléseinken újszülött kortól 18 éves korig várjuk pácienseinket. A megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítása mellett szeretettel és nagy odafigyeléssel, a megbeszélésre megfelelő időt szánva foglalkozunk pácienseinkkel. Az életkorból adódó speciális kommunikációs- és vizsgálati igények messzemenő figyelembevételével, a gyermeket és a szülőt is partnernek tekintve történik a gyermekgyógyászati vizsgálat.

Bármely általános gyermekgyógyászattal kapcsolatos problémával fordulhatnak hozzánk. Törekszünk arra, hogy olyan környezetet, hangulatot teremtsünk, amely feloldja a kicsik és természetesen a betegségtől félő szülők szorongását, bizalmatlanságát.

Intézményünk és csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosaink egyaránt követik az orvostudomány legújabb fejlesztéseit. Fontos számunkra, hogy pácienseink és szüleik teljes mértékben átlássák, megértsék a betegség minden részletét, ezért igyekszünk minden tekintetben közérthetően fogalmazni és részletes tájékoztatást nyújtani.

Kontroll vizsgálatnak a szakorvosi vizsgálatot követő nyomon követő és ellenőrző vizsgálat számít, az alapvizsgálattól számított 1 hónapon belül.