NightLase: horkolás és alvási apnoe lézeres kezelés

NightLase: horkolás és alvási apnoe lézeres kezelés

 

Mondjon búcsút a nyugtalan éjszakáknak, a horkolásnak, a nyűgös reggeleknek! A gyors, kíméletes, biztonságos és fájdalommentes lézerkezelés egyszerre javítja a páciens alvásminőségét, és enyhíti a horkolás és az alvási apnoe káros következményeit. 

A NightLase kezeléssel jelentős javulás érhető el az alvásminőségét illetően. Kutatások bizonyítják, hogy a NightLase lézeres kezelés jelentősen csökkenti a horkolás intenzitását, és hatékony, non-invazív kezelési lehetőséget nyújt az alvási apnoe káros következményeinek enyhítésére. A NightLase módszernél nincs szükség éjszakai segédeszközök viselésére vagy gyógyszeres kezelésre, a kezelés nem igényel előkészületeket és utógondozást sem. Olyannyira fájdalommentes, hogy sem érzéstelenítés vagy altatás alkalmazása nem szükséges a kezelések során.


Hogyan működik a NightLase kezelés?

A NightLase terápia során a lézersugár felmelegíti a torok és a lágy szájpad szöveteit, amelyek a beavatkozás hatására feszesebbé válnak, ennek következményeként pedig csillapodik a páciens horkolásának intenzitása, illetve csökkennek az alvási apnoe káros következményei. A kezelés valójában új kollagén termelődést vált ki, ezáltal válnak feszesebbé a torok és lágy szájpad szövetei, a levegő áramlás könnyedebb lesz, így csökken vagy teljesen megszűnik a horkolás és az alvási apnoe.

Egy NightLase kezelés általában mindössze 30-40 percet vesz igénybe.

Az eljárás két lépésben történik: első lépésben a terület előkészítése mely során a lézersugár előmelegíti a szöveteket, második lépésben a szövetek megerősítése, szűkítése, mely során a lézer összehúzza a szöveteket az érintett területen.

A kezelés eredményeként mind a beteg, mind hozzátartozóinak mindennapjaiba visszatér a nyugodt éjszakai pihenés élménye.
A kezelés eredményeként mind a beteg, mind hozzátartozóinak mindennapjaiba visszatér a nyugodt éjszakai pihenés élménye.

 

A NightLase kezelés egy szabadalmazott, gyors, non-invazív, kíméletes eljárás, amely jelentősen javítja a páciens alvásminőségét. A terápia során alkalmazott felszíni Er:YAG lézerfény energiája csökkenti az alvási apnoe tüneteit és mérsékeli a horkolás intenzitását. A NightLase kezelés során sem segédeszközök viselésére, sem gyógyszeres kezelésre nincs szükség, a kezelés nem igényel előkészületeket vagy utógondozást, nincs felépülési idő. Gyakorlatilag teljesen fájdalommentes, a páciens mindössze meleget fog érezni a torkában, egyesek enyhe csiklandós érzésről számolnak be a kezelt területen.

3 kezelés, tartós hatás

A teljes NightLase terápia három különálló, ismételt kezelésből áll, amelyeket hat hetes perióduson belül ajánlott elvégezni. A második kezelést általában az első kezelés után két héttel, a harmadikat pedig a második után három héttel végezzük. A kívánt horkolásmentes állapot a kutatási eredmények szerint akár egy évig is fennmaradhat. Ezt követően ún. fenntartó kezelést végzünk pácienseink számára.

A második kezelést követően a páciensek 80%-a számolt be legalább 50 százalékos javulásról. Az átlagos javulás egy kezelés után 45%, két kezelés után 68%. (Forrás: Fotona, J. Laha 2011. vol. 1.)
A második kezelést követően a páciensek 80%-a számolt be legalább 50 százalékos javulásról. Az átlagos javulás egy kezelés után 45%, két kezelés után 68%. (Forrás: Fotona, J. Laha 2011. vol. 1.)

Kezeléseink nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is: a NightLase horkolás és apnoe ellenes kezelés technikáját fül-orr-gégész orvosaink a Fotona speciális képzésén sajátították el, a csúcstechnika tehát hatalmas orvosi tapasztalattal, tudással és magabiztossággal párosul. 

Lézeres kezeléseinket minden esetben diagnosztikai vizsgálat, állapotfelmérés előzi meg, a kezelési tervet mindig egyénre szabottan állítjuk fel.

 

Szolgáltatások - Budapest

Ár

NightLase: horkolás és alvási apnoe lézeres kezelés 1 alkalom

141 900 Ft
NightLase: horkolás és alvási apnoe lézeres kezelés 3 alkalom

330 000 Ft